Timmerwerk

Kasten op maat, schuttingen en veranda's

Hout is misschien wel het mooiste materiaal op aarde. Bomen groeien bijna overal en hun hout is zo verschillend als de bomen zelf. Zoveel verschillen in sterkte, kleur en toepassingsmogelijkheden. Van kozijnen tot parketvloer en van dakconstructies tot een grote wandkast. Bijna alles kan met hout.

Bij Topklusbedrijf werken we graag met hout. Met onze ervaring en kennis van bouwen en timmerwerk kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Boekenkasten
Kasten op maat! Boekenkasten, walk-in kledingkasten... Hoge kwaliteit in materialen en afwerking.
Displays
Handige kasten voor het tonen van brochures en drukwerk of het tonen van producten.
Ruimte creëren
Maak optimaal gebruik van uw ruimte met slimme kasten op uitdagende plaatsen.
Previous slide
Next slide

Maatwerk kasten

Topklus maakt kasten op maat voor iedere mogelijke wens. In uw woning een walk-in kledingkast met schuifdeuren en spiegels. Een luxe boekenkast in uw woonkamer of kantoor. Een display voor magazines en brochures in de wachtruimte van een zorgverlener. Of een product display waarin een producent de producten ten toon kan stellen.

Bij de maatwerk kasten brengen we design en functie samen in een fraaie eindprodukt. Praktisch in gebruik en altijd een sieraad in het interieur.

Opbergruimte op bijzondere plekken

We lijken altijd meer spullen (kleding, boeken, huishoudelijke artikelen, speelgoed, etc.) dan kastruimte te hebben. Alleen, op een gegeven moment lijkt er geen ruimte meer te zijn voor nog een kast van de Ikea of de bouwmarkt. Een standaardmaat kast past gewoon niet. In dat geval helpen wij u graag met een kast op maat!

Met een kast op maat realiseren wij kastruimte voor u op een minder courante plek. Denk bijvoorbeeld aan:

  • kasten onder een trap
  • smalle en/of hoge kasten
  • kasten onder het dakbeschot
Timmerwerk door Topklus: veranda in achtertuin van een woonhuis

Overkappingen en tuinhuisjes

Heeft u een grote(re) tuin dan kan een overkapping of een tuinhuis(je) een aangename aanvulling zijn op uw tuin en woongenot. Zo’n overkapping of tuinhuisje zorgt ervoor dat u bijna het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Een overkapping biedt bescherming tegen felle zon en regen. Een tuinhuis, met of zonder overkapping daarbij, biedt ruimte voor de opslag van tuinmeubelen en/of gereedschappen of biedt zelfs ruimte voor een fraaie buitenkamer.

Topklusbedrijf kan overkappingen en tuinhuisjes op maat bouwen voor u. Kiest u liever voor een prefab product dan kunnen wij deze voor u bouwen en afwerken.

Veranda’s

De veranda is al geruime tijd een van de populairste uitbreidingen van woningen. En we snappen ook wel waarom dat is. Met een veranda creëert u een stukje ‘beschut buiten’. Een veranda biedt op warme dagen de mogelijkheid om de hitte van het huis te ontvluchten en een koelere plek op te zoeken. In de avond of zelfs in een koudere tijd biedt een veranda een aangename, beschutte plaats om lekker te genieten van het buitenleven. U kunt net iets langer buiten blijven.

Een veranda is niet alleen een aangename uitbreiding van uw huis, het is ook een blijvende investering in uw woongenot. Wilt u uw woning ook voorzien van een veranda, neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien wat er in uw geval mogelijk is.

Toe aan een hele handige timmerman?

Of het nu gaat om kasten in uw woning of het creëren van extra woongenot buiten uw huis, Topklus realiseert uw wensen!