Sanitair

Vervangen en renoveren van toiletten en wastafels

Wastafels
Het aanleggen van wastafels of een fonteintje is precisiewerk. Aan- en afvoer van leidingen, plaatsen van kranen. Gesneden koek voor Topklus, wij verzorgen dit graag voor u!
Toiletten
Het toilet, de wc, het kleinste kamertje in huis… Een ruimte waar we soms uren zitten en wat we soms zo snel mogelijk willen ontvluchten. Dat kamertje ja. Maar wat we nogal eens vergeten is dat zelfs wc’s slijten of zo nu en dan toe zijn aan een echte opfrisbeurt. Topklus helpt u graag met de renovatie van uw toilet.

Toilet renoveren

De meeste mensen steken best veel tijd en energie in het onderhouden en bij de tijd houden van hun woning. Verven, behangen, kleine verbouwing, noem maar op. Het toilet schiet er meestal bij in. Niet interessant genoeg misschien? Of te ingewikkeld om te renoveren met tegels, muren, wateraanvoer, rioolafvoer en elektriciteit om rekening mee te houden?

Wat de reden ook is, wij overtuigen u er graag van dat een renovatie van uw toilet een echte upgrade van uw huis is. En Topklusbedrijf verzorgt deze graag voor u.

Toilet repareren

Een toilet lijkt zo’n onverwoestbaar ding. Porseleinen toiletpot , wc-bril, afsluitdeksel en waterreservoir. Maar de realiteit is dat zelfs een wc slijt. De wc-bril is vaak na een aantal jaren versleten en toe aan vervanging. Bijvoorbeeld wegens kapotte of missende stootkussens of door scharnieren die niet goed meer werken en de bril scheef op het toilet plaatsen.
Ook het waterreservoir van het toilet is aan slijtage onderhevig. Het spoelmechanisme is een mechanisch systeem met afdichtingringen. Een storing hier kan er toe leiden dat uw wc niet meer goed doorspoelt of dat het toilet continue spoelt wat u veel water en geld kost.

Wat de problemen met uw toilet ook zijn, Topklusbedrijf kan deze verhelpen. Reparaties kunnen wij vrijwel altijd uitvoeren met originele onderdelen zodat uw toilet weer jaren zonder problemen werkt.

kranen en wastafels

De leidingen van wastafel of een fonteintje in een wc zijn vaak goed weggewerkt in de muur van het toilet. Een kleine reparatie of vervanging van de wastafel of de kraan is dan ook snel een ingrijpende handeling waarbij het nodige moet worden gedemonteerd of open gemaakt.
Topklus voert dit soort reparaties vaak uit, we hebben ervaring en routine. Met de juiste professionele gereedschappen kunnen we snel het probleem opsporen, verhelpen en vervolgens uw wc weer netjes afwerken en achterlaten.

tegels zetten

Misschien heeft u gebroken of oude tegels in uw toilet. Of misschien begint de afdichtkit tussen de tegels af te breken. En misschien wilt u ook wel gewoon nieuwe, frisse tegels in uw toilet!  Wat uw reden ook is en wat uw wensen zijn, wij kunnen uw toilet van een opknapbeurt voorzien. We verwijderen de oude tegels en betegelen uw toilet opnieuw.

sanitair-gallery-wastafel3
sanitair-gallery-wastafel-toilet
sanitair-gallery-wastafel2
sanitair-gallery-wastafel1
SONY DSC
sanitair-toilet--topklus
Sanitair met vrolijke tegels in primaire kleuren
Toilet met vrolijke tegels in primaire kleuren
Hangend toilet
sanitair-gallery-wastafel3
sanitair-gallery-wastafel-toilet
sanitair-gallery-wastafel2
sanitair-gallery-wastafel1
SONY DSC
sanitair-toilet--topklus
Sanitair met vrolijke tegels in primaire kleuren
Toilet met vrolijke tegels in primaire kleuren
Hangend toilet

Hulp nodig met uw badkamer of sanitair?

Topklus helpt u met het repareren of installeren van een toilet, kraan of wastafel.
Neem contact met ons op en wij bellen u zo snel mogelijk terug!