badkamers

Installeren en renoveren van de badkamer van uw dromen

De badkamer is de plaats in huis waar u even helemaal tot uzelf kunt komen. Een verfrissende douche na het sporten of werken. Lekker relaxen en bijkomen van alle inspanningen in bad. Een badkamer is een heerlijke luxe waar we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Een mooie badkamer is meer dan alleen genieten, het is ook een blijvende investering in uw huis.

Ruime ervaring in het renoveren en aanleggen van badkamers

Bij Topklusbedrijf hebben we veel ervaring in het verbouwen van badkamers en het renoveren en installeren van badkamers. Na meer dan 75 verbouwde badkamers, kunnen we zeggen dat we bijna ieder soort badkamer wel eens hebben verbouwd en gebouwd. We hebben advies gegeven over allerlei soorten douches, baden, wastafels en kranen. En we hebben ze natuurlijk aangelegd. En uw nieuwe badkamer is pas compleet met een opgefriste nieuwe vloer en mooie tegels op de wanden en muren. Topklusbedrijf Apeldoorn helpt u de badkamer van uw dromen te realiseren. Van ontwerp tot realiteit.

Zoveel mogelijkheden, ziet u door de kranen het bad nog?

U heeft waarschijnlijk voldoende ideeën bij uw ideale badkamer. Een fijn ligbad waar de kinderen lekker in kunnen spelen? Of wat dacht u van een whirlpoolbad voor heerlijke ontspanning? Een gewone douche met handdouche? Of toch een inloop douchecabine met “rain shower” en wanddouches voor de massage van rug en schouders?

Ook het assortiment in wastafels en kranen is ongelofelijk uitgebreid. Wilt u een enkele of dubbele wastafel? Een trendy waskom op een mooi en praktisch badkamermeubel? En welke kraan wilt u er bij? Een ingebouwde kraan, een mengkraan of toch een thermostaatkraan? En met welke uitstraling en volgens welk design?

En hoe werkt u de badkamer af? Welke tegels en stenen wenst u en in welke kleur? Verwarming via een designradiator of toch vloerverwarming? Waar komt het toilet en welk type past het beste bij uw nieuwe badkamer?

Het is niet moeilijk om het overzicht te verliezen als u eenmaal met uw badkamer aan de gang gaat. Maar wat past bij uw situatie, uw smaak? En wat is er mogelijk in uw woning? En niet te vergeten: wat is er mogelijk binnen uw beschikbare budget? Wij helpen u graag het overzicht te houden.

Topklusbedrijf adviseert, ontwerpt en installeert

In de afgelopen 25 jaar heeft Topklusbedrijf meer dan 75 badkamers opgeleverd. En iedere badkamer begon met een goed gesprek over uw wensen en een inventarisatie van de mogelijkheden:

  • Uw badkamer verbouwen of renoveren is gebonden aan de bouwkundige mogelijkheden. Hoeveel ruimte heeft u nu en wat zijn de opties voor het verbouwen of uitbouwen? En is de constructie van uw woning sterk genoeg voor de door u gewenste badkamer verbouwing?
  • Aanwezige en noodzakelijke installaties: cv-installatie, waterleidingen, afvoerkanalen, verwarming en elektra.
  • Uw wensen voor wat betreft het type bad, uitvoering van de douche, type toilet, sanitair, vloeren en wanden, verwarming, enzovoort.
  • En niet onbelangrijk: de kosten in relatie tot uw budget! Een compleet nieuwe badkamer kost al snel meer dan € 10.000,-* terwijl je bij een badkamer renovatie moet rekenen op bedragen vanaf € 7.500,-.*


(*) De genoemde bedragen zijn ruwe indicaties voor een gemiddelde badkamer, u kunt hier geen rechten aan ontlenen! Topklusbedrijf Apeldoorn brengt pas een offerte uit nadat we uw huidige badkamer en woonsituatie hebben bekeken en al uw wensen hebben geïnventariseerd

Een badkamer renoveren in de praktijk

Bij een renovatie en installatie van een badkamer komt veel kijken. Topklusbedrijf werkt altijd volgens het volgende stappenplan:

  • Ontwerpen van de badkamer en bouwplan maken. Hierbij kijken we naar de actuele indeling van de badkamer en de gewenste nieuwe badkamer. We kijken ook waar leidingen, elektra en de wateraanvoer en -waterafvoer geplaatst zijn.
  • Demontage en/of slopen bestaande badkamer, afvoeren rest- en sloopmaterialen. Nu wordt het serieus, we demonteren of slopen uw huidige badkamer.
  • Infrastructuur, elektriciteit en leidingen aanleggen. Als bijvoorbeeld uw inloopdouche op een andere plaats komt dan uw oude douche nu is, dan moeten we daar de benodigde aan- en afvoer voor aanleggen. Hetzelfde geldt voor een toilet of wastafel.
  • Montage en installatie van alle gewenste elementen. We installeren nu de douche of de inloopdouche en/of plaatsen het bad. De wastafel, kranen en het badkamermeubilair krijgen hun plek, net als het toilet. Alles wordt aangesloten en uitvoerig getest.
  • Vloeren en wanden worden gelegd of gezet. Nu alles staat of hangt en is aangesloten, kunnen we beginnen met de afwerking. De vloer leggen, met vloerverwarming wellicht. Tegelzetten in de douche en op de muren.
  • Afwerking en schoon maken. Nu het grove werk gedaan is het tijd voor de finishing touch. We doen een laatste inspectie en maken uw badkamer schoon. Uw nieuwe badkamer is gereed voor gebruik!

De voordelen van Topklusbedrijf

Met een badkamer van Topklusbedrijf realiseert u uw dromen. Een heerlijke badkamer waar u heel lang van zult genieten. En een mooie badkamer is een investering in uw huis die zichzelf terug verdient. Bijvoorbeeld als u uw huis wilt verkopen!

Toe aan de badkamer van uw dromen?

Topklus bouwt en installeert voor u de badkamer van uw dromen.
Neem contact met ons op en we bespreken graag uw wensen en ideeën met u.

Badkamer plaatsen in Apeldoorn en omstreken

Topklusbedrijf is gevestigd in Apeldoorn en werkt in deze stad en de steden en plaatsen rondom Apeldoorn. Denk hierbij aan steden als Deventer, Zwolle, Arnhem, Amersfoort en Zutphen en plaatsen als Epe, Vaassen, Ugchelen en Twello.

Renovaties en installaties van badkamers buiten de plaatsen nemen wij in overleg met u aan aangezien er anders aanzienlijke reistijd en reiskosten aan verbonden kunnen zijn. Neem anders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ervaring en vakmanschap waar u op kunt vertrouwen

Topklusbedrijf Apeldoorn heeft meer dan 75 badkamers gerenoveerd en geïnstalleerd. Van een klein (doucecabine en wastafel) tot groot (inloopdouches en dubbelbad).  Iedere geplaatste badkamer levert ons meer kennis, routine en ervaring op. Wij hebben dan ook veel ervaring met: