Topklus, het klusbedrijf voor senioren

Veel senioren en ouderen hebben moeite met de kleine klussen in huis. U heeft niet meer voldoende kracht om zware meubels of een kast te verplaatsen. U weet niet hoe u een lekkende kraan of een aanlopende deur moet repareren. U durft die lamp niet op te hangen vanwege het gevaar van elektriciteit. Al die moeilijke of zware klussen voert Topklus snel en goed voor u uit. En dat tegen heel betaalbare prijzen!

Topklus helpt ouderen tegen betaalbare prijzen

Topklus heeft een unieke service ontwikkeld speciaal voor senioren vanaf 65 jaar. Voor slechts 30,00 euro per uur, voert Topklus alle klusjes uit waarvoor u zelf de kracht, kennis of gereedschappen niet heeft. Topklus helpt u met:

  • Elektriciteit: vervangen of ophangen van lampen
  • Sanitair: lekkende kranen, doorlopende wc
  • Hang- en sluitwerk: kastdeuren, ramen en deuren afhangen
  • Verplaatsen van meubilair
  • Monteren en demonteren van meubilair, kasten of bedden
Laat al die klusjes nu uitvoeren

Topklus helpt 65+

Topklus doet alle “zware en moeilijke” klussen voor u. De eerste 2 uren voor slechts € 60,- Neem nu contact met ons op!

Laat al die klusjes nu uitvoeren

De voordelen van Topklus

Topklus is een echt Apeldoorns bedrijf. Het Klussen voor senioren voeren wij alleen uit in Apeldoorn en de directe omgeving van Apeldoorn. Dit heeft voor u de volgende voordelen:

  1. Wij zijn een echt bedrijf, met echte medewerkers. Wij wonen bij wijze van spreken bij u om de hoek.
  2. Omdat we uit Apeldoorn komen, zijn we snel ter plaatse als u eens een noodgeval heeft!
  3. En… bij ons geen voorrijkosten!
  4. Topklus is al 10 jaar actief als klusbedrijf in Apeldoorn. Onze ervaring staat garant voor een perfect uitgevoerde klus!

Voorwaarden voor Klussen voor senioren

Aan het klussen voor senioren zijn enkele voorwaarden verbonden.

Minimaal 65 jaar
Wij willen met deze service echt de ouderen helpen. Vaak ook mensen die van een laag pensioen rond moeten komen. Vandaar deze leeftijdsgrens.

Woonachtig in Apeldoorn of de directe omgeving
Topklus werkt niet met voorrijkosten. Woont u buiten de Gemeente Apeldoorn, dan betaalt u € 0,50 per kilometer en verder niets. Deze lage kosten kunnen wij alleen hanteren voor bewoners van Apeldoorn en inwoners van de Gemeente Apeldoorn.

Starttarief 25 euro per uur voor de eerste 2 uren
Het starttarief bedraagt € 30,- per uur voor de eerste 2 uren. Duurt een klus langer dan deze tijd dan betaalt u het normale tarief van 35,50 euro per uur.

Exclusief materiaalkosten
Materiaalkosten worden uiteraard in rekening gebracht. Voordat we met de klus beginnen, ontvangt u van ons een indicatie van de materiaalkosten.

Topklus verricht de zware en moeilijke klussen voor senioren tegen vaste lage prijzen. Heeft u een probleem in huis? Laat Topklus het voor u oplossen!