Klussen in en om huis

Herkenbaar? Een deur die aanloopt. Een slot dat moeilijk open en dicht gaat. Scheefhangende kastdeurtjes. Een kamer die er niet zo fris meer uit ziet met oud behang en beschadigde verf. Een verrot kozijn. Die gammele tuinschutting. Een lekkende wc. En ga zo maar door. Uw huis slijt en heeft onderhoud nodig. Veel dingen kunt u zelf, voor andere heeft u misschien hulp nodig. Wie kan u helpen?

Topklus onderhoudt en repareert

Topklus repareert kleine gebreken in, aan en om uw huis. Als allround onderhouds- klussenbedrijf kunnen wij al die reparaties uitvoeren waar u misschien zelf de tijd niet voor heeft. Of waarvoor u misschien zelf het gereedschap, de materialen of de kennis niet heeft. Wij verhelpen alle voorkomende klachten snel en vakkundig.

Wat Topklus voor u kan doen

Topklus helpt u met:

Schilderen
Binnen of buiten, voor Topklus maakt het niet uit. Plafonds, kozijnen, deuren, tuinmeubilair, schuttingen… Topklus schildert, beitst en saust het. We maken hierbij gebruik van de beste materialen. Uw schilderwerk ziet er weer prachtig uit en u kunt er jarenlang zorgeloos van genieten.

Behangen
Behang is tegenwoordig in alle soorten en maten te koop. Geschikt voor vrijwel iedere muur en met prachtige prints! Iedere kamer knapt op van een nieuw behang op de muur. Topklus adviseert u graag welk soort behang in uw geval het beste en mooiste resultaat oplevert. En natuurlijk behangen wij dit vervolgens voor u.

Onderhoud
Alles slijt in het dagelijks gebruik, ook uw huis. Topklus verricht het noodzakelijke onderhoud aan uw woning. Wij vervangen defecte onderdelen en zorgen dat alles prima blijft werken zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.

Renovatie & kleine verbouwingen
Iedereen heeft wel wensen met zijn huis. Extra opbergruimte of een nieuwe buitendeur. Een ’walk-in’ klerenkast in die overbodige slaapkamer. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van bouwen, realiseren wij uw wensen!

Topklus heeft alle kennis en ervaring in huis om uw huis in perfecte staat te brengen!

Knap ook mijn huis op!

Uw huis helemaal op orde?

Is uw huis toe aan een opknapbeurt? Topklus adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Knap ook mijn huis op!