Uw verlies bij een inbraak

Een inbraak in uw huis is een uiterst vervelende en pijnlijke ervaring. U bent uw kostbare spullen kwijt. Computers, televisie, fotocamera, audio apparatuur, etc. Maar ook antiek en sieraden. Vaak zijn het spullen met een grote emotionele waarde, bijvoorbeeld unieke sieraden en erfstukken. Afgezien van het verlies, voelt zich onveilig in uw huis nu ongewenste indringers in uw huis zijn geweest.

Inbraakpreventie: houd inbrekers buiten

Een inbreker heeft altijd haast. Hij wil zo snel mogelijk bij uw woning naar binnen en daar dan zijn slag slaan. Inbreken, spullen stelen en wegwezen. Hoe langer het duurt om binnen te komen, des te groter de kans op ontdekking. Dit is het risico voor de inbreker en zijn zwakke plek. Hoe beter uw huis is beveiligd met goed hang- en sluitwerk, des te kleiner de kans op een inbraak. De fysieke beveiliging van uw huis met sterke sloten en extra deur- en raamsluitingen is de beste manier om een inbraak te voorkomen. U wint de tijd die de inbreker niet heeft.

Voel u weer veilig in uw huis!

Voelt u zich onveilig?

Veel inbraken in uw buurt? Voelt u zich onveilig? Topklus beveiligt uw huis tegen inbraak. Vraag om een vrijblijvend onderzoek van uw woning en een prijsopgaaf op maat.

Voel u weer veilig in uw huis!

Topklus: specialist in veiligheids hang- en sluitwerk

Topklus is al vele jaren specialist in het fysiek beveiligen van huizen. Topklus beschikt over de kennis, de gereedschappen en de materialen om iedere raam en iedere deur bestand te maken tegen inbrekers. Als basis gebruiken we hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, materialen van Nemef. Dit hang- en sluitwerk monteren wij eventueel aangevuld met extra inbraakvertragende middelen. Na deze montage voldoet uw woning aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Onze werkwijze bij het beveiligen uw woning tegen inbraak

Topklus adviseert u graag hoe u uw woning kunt beveiligen tegen inbraak. Wij hanteren hierbij de volgende werkwijze:

1. Inventarisatie van uw wensen
In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en de redenen waarom u zich wilt beveiligen.

2. Technisch onderzoek van uw woonhuis
Nieuw hang- en sluitwerk heeft alleen maar zin als uw woning in goede staat verkeert. We onderzoeken de staat van ramen en deuren. Als hier gebreken in zijn, dan neemt Topklus de vervanging hiervan mee in de prijsopgaaf.

3. Prijsopgaaf
Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden van uw woning, ontvangt u een prijsopgaaf. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen wij in overleg uw project in.

Topklus zorgt er voor dat u veilig bent in uw eigen huis. En dat uw eigendommen in uw bezit blijven. Neem contact op met Topklus en wij adviseren u vrijblijvend hoe u uw huis beveiligt tegen inbrekers.